Τρόποι πληρωμής

Οι παραγγελίες σας στο josef.gr μπορούν να εξοφληθούν με τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους.

 

Με αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με μετρητά στον κούριερ, κατά την παραλαβή της. Η αντικαταβολή με μετρητά, βάση του νόμου 4446/22-12-2016, δεν μπορεί να ξεπερνά τα 499,99 ευρώ ανά δέμα. Αν η αξία του προϊόντος υπερβαίνει τα 499,99 ευρώ, μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο κατάστημα παραλαβής κούριερ.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό, που αντιστοιχεί στην παραγγελία (ή στις παραγγελίες) σας, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό του josef.gr είτε πηγαίνοντας στην τράπεζα, είτε μέσω Web Banking. Μην ξεχάσετε να συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό των εξόδων αποστολής.
Τα εμπορεύματα θα αποστέλλονται εφόσον πρώτα έχει κατατεθεί το ανάλογο ποσό της παραγγελίας και επιβεβαιωθεί από τον αρμόδιο υπάλληλο του josef.gr
*Σημείωση: Είναι απαραίτητο μαζί με την κατάθεσή σας στην τράπεζα να σημειώνετε και το ονοματεπώνυμο του καταθέτη,καθώς και τον κωδικό της παραγγελίας σας. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης αποστείλετε το σχετικό αποδεικτικό στο info@josef.gr προσθέτοντας τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας, για να προωθηθεί η παραγγελία σας άμεσα.
Εάν επιλέξετε να κάνετε έμβασμα με άλλη τράπεζα, μη συνεργαζόμενη με την εταιρία μας, οφείλετε να καταβάλετε εσείς τα έξοδα μεταφοράς.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN GR09 0172 0470 0050 4709 5917 725

Δικαιούχος λογαριασμού:  ΙΩΣΗΦ ΣΚΟΝΙΤΗΣ

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς.
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς όπου πληρώνετε με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard ή Maestro.